7 augusti 2022
19:00

Västerhaninge IF

Referat: IFK Aspudden-Tellus - Västerhaninge IF

Hur ska man summera en sådan här match? Västerhaninge började bäst, redan efter 7 minuter låg bollen bakom aspuddenkeepern, dit passad av Olle på ett fint inspel från Jonte. Västerhaninge trummade på och hade flera fina chanser till mål i öppna lägenmen 1-0 till VIF stod sig halvleken ut.

Andra halvlek Aspudden startade bäst Linus fick komma upp och göra ett par fina räddningar. Frispark till VIF, Kevin stegar fram skjuter i muren retur ut Kevin igen, han måste fått en otrolig skruv på bollen för hemma målvakten tappar in bollen 2-0 och matchen kändes klar. Västerhaninge förde spelet inget tydde på en vändning. Fotboll är en underbar sport två snabba av Aspudden och nu var det Västerhaninge som var i brygga. Västerhaninge får straff Valle stegar in och slår in 3-2, sen blev det ett par spännande minuter Linus får briljera igen men på det stora hela en rättvis seger. Starkt av laget att komma igen efter kallduschen då Aspudden gick upp till 2-2. Otroligt viktiga poäng.